Galleri: Prinsesse Athena fylder tre

Galleri: Prinsesse Athena fylder tre
Det er nu tre år siden, at Joachim og Maries lille prins Henrik blev storebror. Det skete den 24. januar i 2012, da prinsesse Marie gjorde sin mand til far for fjerde gang - og det var den første datter i rækken af de fire børn, som udover prinsesse Athena og prins Henrik naturligvis også tæller prins Nikolai og prins Felix, som Joachim har fra sit tidligere ægteskab med grevinde Alexandra.

Lille Athena blev født på Rigshospitalet i København, som er tradition for de kongelige bør, og efterfølgende blev hun døbt i Møgeltønder Kirke den 20. maj.

LÆS OGSÅ: Joachim og Athena: Som to dråber vand

Siden har den lille prinsesse nydt godt af sine brødre, der alle virker til at være glade for at tage sig af deres lillesøster.

Hun har haft de første år af sit liv i det sønderjyske, men nu kan den lille pige se frem til en lidt anderledes tilværelse, når prins Joachim og prinsesse Marie rykker ind i det nye hus i det nordlige København.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Athena: Så nuttet er hun

LÆS OGSÅ: Royal spirrevip fylder to år

På den måde kan lille Athena ganske sikkert også se endnu mere til sine bedsteforældre, dronning Margrethe og prins Henrik, ligesom der også er kortere til Kronsprinsparret og deres børn, Christian, Isabela, Vincent og Josephine - og Athenas største brødre, der jo bruger en del tid hos deres mor også.

Se billederne af prinsesse Athena: (Foto: René Schütze, Mikael Rieck, Dan Mariegaard og All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close