GALLERI: Kendisser samlede 100 millioner ind

GALLERI: Kendisser samlede 100 millioner indOver 100 millioner kroner.

Så mange penge donerede danskerne, da velgørenhedsshowet Danmarks Indsamling lørdag aften rullede over skærmen på DR1.

Og mange af de millioner blev givet, fordi en lang række danske kendisser sad klar ved telefonerne for at modtage de gavmilde danskeres opkald.

- Ring til os! lød det således fra Basim, som lagde en selfie fra indsamlingen op, hvor han sidder ved siden af skuespillerinden Mathilde Norholt.

Andre stjerner som Nikolaj Kopernikus, Barbara Moleko og Remee sad ligeledes klar ved telefonerne lørdag aften.

- Sidder klar i callcenteret til Danmarks Indsamling og venter på, at du ringer, skrev sidstnævnte således på sin Instagram-profil lørdag aften.

Foruden callcenter-stjernerne bød showet på politikere, der sang, ligesom kronprinsparret var til stede ved indsamlingen.

Men der var også plads til alvorlige indslag ved den timelange indsamling. Således kunne danskerne nemlig se en række videoer fra de 12 lande, hvor de 100 millioner kroner skal bruges.

Blandt de forskellige velgørenhedsprojekter er et projekt, der skal hjælpe ældre i Kirgisistan og et projekt, der skal oplyse børn om deres rettigheder i Burundi.

Vi har lavet et lille galleri med et udvalg af de mange kendisser, der deltog i indsamlingsshowet. Alle billederne er taget af SE og HØRs fotograf Dan Mariegaard.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close