Nyheder30. april 2016

Galleri: De vildeste stjerne-bryllupper

Det er 60 år siden, Grace Kelly sagde ja til sin fyrste. I den anledning har SE og HØR taget et kig på de mest ekstravagante kærlighedsfester.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aopd-00322410.jpg
 All Over

Der var romantik for alle pengene, da fyrst Rainier 3. af Monaco sagde ja til sin filmstjerne i april 1956. Amerikaneren Grace Kelly havde forinden været en succes-fuld skuespiller og vundet en Oscar.

Filmkarrieren blev dog lagt på hylden, samtidig med at hun rykkede til Europa og skiftede titel til prinsesse. Bryllupsfesten varede i flere dage, og Grace Kelly bar to forskellige kjoler – begge skænket af hendes chefer fra Hollywood.
Første fest fandt sted den 17. april, hvor slottet var kulisse for en reception for gæster fra 40 forskellige lande. Aftenen sluttede med et imponerende fyrværkerishow.

Dagen derpå blev parret borgerligt viet, mens den religiøse del blev holdt den 19. april. Hele verden samt 600 gæster, deriblandt Cary Grant, Aristotle Onassis, Ava Gardner, Gloria Swanson og Conrad Hilton, fulgte begivenheden i Monaco, der siden er gået over i historien som et af verdens mest overdådige bryllupper.

Nyd endnu flere fotos fra overdådige bryllupper herunder:

Vilde bryllupper

Sponsoreret indhold