Nyheder 10. marts 2014

Galleri: Annis helt vilde forvandling

Se galleriet med masser af før-billeder af bryst/læbe-bomben

Galleri: Annis helt vilde forvandlingEngang lignede Anni en helt almindelig kvinde. Men siden er meget botox løbet gennem ansigtet.

Det første Anni fik lavet var sine øjne:

- Hele min barndom var jeg ked af, at jeg altid så trist ud på billeder, uanset hvor glad jeg var. Jeg havde så meget hud på øjenlågene, at jeg hele tiden skulle spærre dem op. Det endte med, at sygeforsikringen betalt for en øjen-operation, der også fjernede det sørgmodige look, har hun sagt til Århus Stiftidende

Anni klar til ny mand

Og ikke overraskende har barmen også været under kniven:

- Jeg var så hæmmet, at jeg ikke ville have lyset tændt, når jeg var sammen med min kæreste. Så jeg fik mine bryster lavet, da jeg var omkring 18 år.

Så blev det læbernes tur:

- Næste projekt var min underlæbe, der altid har været fire gange større end min overlæbe. Det så forkert ud, og efter megen overvejelse valgte jeg at få min overlæbe gjort større. Jeg har aldrig fortrudt mine skønhedsoperatitoner.

Anni med endnu større læber

Anni der er fyldt 40 har ikke været på plastikkirurgens briks længe:

- Efterhånden er det ti år siden, jeg sidst har fået lavet noget. Men når jeg bliver 50 år, vil jeg nok få en ansigtsløftning - hvorfor ikk'? Folk skal gøre, hvad de har lyst til.

Nyd den voluminøse Anni i programmet "Fra fængsel til frihed" på søndag klokken 22 på TLC.

Sponsoreret indhold