Nyheder3. marts 2009

Galleri: 2 år med byture og tungekys

Hr. og fru Jørgensen fejrer i dag deres bomuldsbryllupsdag. seoghør.dk ser tilbage på et par yderst interessante år
Martin og Alexandra kysser gerne offentligt
Martin og Alexandra kysser gerne offentligt
 Foto: All Over

For knap 4 år siden, den 8. april 2005, lod Alexandra sig skille fra prins Joachim. Få måneder senere blev hun for første gang afsløret af SE og HØR sammen med sin nye, unge elsker Martin Jørgensen, da det nyforelskede par var på en romantisk ferie i Italien og Schweiz.

Den 3. marts 2007 fik parret lovformeligt papir på hinanden, da de blev gift i Øster Egede Kirke ved Fakse. Dengang opgav Alexandra for alvor sit tilhørsforhold til kongehuset, og med tiden er hendes livsstil gledet længere og længere væk fra royal opførsel og tilbageholdenhed.

De 2 år som mand og kone har Alexandra og Martin brugt på at nyde hinanden i fulde drag. Parret rejser på romantiske ferier sammen og ses ofte på forskellige trendy spisesteder i København. Men der bliver også tid til at slippe tøjlerne helt, som når de går i byen - både sammen og hver for sig - og fester igennem i det københavnske natteliv til den lyse morgen.

Hr. og fru Jørgensen holder gerne liv i forholdet og blev sidste år set tungekysse midt i Magasin i København. Men lidt kongeligt er der da stadig over parret, som blandt andet holder fast i at smide deres biler, hvor de vil og ikke giver meget for færdselslovens lange arm.

Se alle billederne fra deres 2 år som mand og kone her.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/94241adf173c4d4ba229bbb50cc3f691.jpg

Sponsoreret indhold