Gakkede billeder: Leo står for skud

Klar til angreb. 63-årige Sussi og trommeslageren Thomas, 46, satte Leo, 63, til vægs, da de kastede med økser. – Pas nu på! råber Leo.

Klar til angreb. 63-årige Sussi og trommeslageren Thomas, 46, satte Leo, 63, til vægs, da de kastede med økser. – Pas nu på! råber Leo.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

47 år.

Så mange år har Sussi og Leo nydt godt af hinandens selskab både i privaten og på scenen.

Alligevel var de hurtige til at sige ja, da deres trommeslager gennem 18 år, Thomas Ehrenreich, foreslog, at de skulle tage på firmaudflugt for at blive rystet tættere sammen.

– Det er sjovt at lave noget andet end at spille sammen. Det gør vi aldrig, sagde Sussi.

Derfor startede de autocamperen op og tog af sted til Gantrup Naturoplevelser ved Horsens, hvor de både skulle kaste med økse og med lasso, skyde med bue og pil, ride og tænde op i bålet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mens Leo havde det kølige overblik, kæmpede Sussi en brav kamp for at få flammer. – Jeg har hjernen – og hun har musklerne, forklarede Leo om den meget typiske arbejdsfordeling hos ægteparret. – Det er hårdt, det her, udbrød Sussi samtidig.

Mens Leo havde det kølige overblik, kæmpede Sussi en brav kamp for at få flammer. – Jeg har hjernen – og hun har musklerne, forklarede Leo om den meget typiske arbejdsfordeling hos ægteparret. – Det er hårdt, det her, udbrød Sussi samtidig. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det er rigtig sjovt og hyggeligt, lød det fra Sussi, der viste sig at være en sand mester i naturen.

De brugte en hel dag sammen, og da solen var ved at gå ned, var 63-årige Leo klar i sin dom.

– Samarbejdet er da ikke blevet ringere, lød det med et stort grin fra ham med hans vanlige jyske charme.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Så blev det Sussis tur til at stå for skud. 
– Uh ... Lad nu være med at ramme dig selv, formaner altid omsorgsfulde Sussi sin husbond, inden han trækker øksen op over hovedet.

Sussi fik også lov til at stå for skud. – Uh ... Lad nu være med at ramme dig selv, formanede altid omsorgsfulde Sussi sin husbond, inden han trak øksen op over hovedet. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Har du lyst til at komme ud og kaste med økse og tænde bål, kan du se mere på www.natur-event.dk.

Se alle billederne fra Sussi og Leos firmaudflugt i galleriet herunder:

Gakkede billeder: Leo står for skud

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close