Nyheder15. september 2012

Gæt en realitystjerne: Designer sin egen hårvoks

Denne tidligere TV-charmør er begyndt at levere guf til mænds lokker
Hvilken realitystjerne har mon lavet sin egen voks?
Hvilken realitystjerne har mon lavet sin egen voks?
 Foto: Thomas Laursen

Han er kendt for at være både en spradebasse og en kærlighedssøgende pomadegut i "For lækker til love" og tidligere deltager i "Paradise Hotel".

Men nu går den selvtillidsfulde halv-italiener Ciano Marc Marra nye veje i sin søgen efter opmærksomhed. Via sin hjemmeside www.marcciano.dk, har han nemlig lanceret sin egen hårvoks "Ciano Style", der skal forskønne mænds hår landet over.

Læs også: Derfor er Ciano ude af "For lækker til love"

"Den perfekte voks til kort og langt hår har været længe undervejs og er her endelig. Marc Ciano har efter adskillige prøver og forrentningsbesøg fundet frem til det, man kan kalde for ægte Ciano Style. Denne voks er allergivenlig og giver mulighed for at udforme håret præcis, som man ønsker det. Denne voks er flirtende og provokerende, hvilket kendetegner Marc Ciano", lyder det på hjemmesiden.

Her står der også, at Marc Ciano er gået i luften som initiativtager i et nyt projekt sammen med en gruppe samarbejdspartnere. Her har disse "til mål at lave lave livstils- forbedringer til folk".

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/803089d646f64ca29f969f08c6a9866f.jpgCiano Marc Marra er blevet en cool forretningsmand. (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold