Nyheder22. juli 2009

Gæt en queen

Hvilken dansk bøsse troppede op til fest iført skægstubbe, hår på brystet OG glitrende kronjuveler?
Hvilken mand har gjort lidt ekstra ud af det?
Hvilken mand har gjort lidt ekstra ud af det?
 Foto: Michael Medgyesi

Dennis Knudsen er ikke ligefrem kendt som den tilbageholdende type, og i weekenden gav han den endnu en gang hele armen, da han var inviteret til fest hos eventplanlæggeren Fie Adamas i Nordsjælland.

Den succesfulde kendis-frisør tiltrak sig mere end almindelig meget opmærksomhed, da han mødte op i læderbukser, skinnende skjorte og ikke mindst en enorm funklende damediamanthalskæde.

Den spøjse påklædning viste med al tydelighed, at Dennis Knudsen havde nærlæst invitationen til "Black Party" og derefter frit fortolket dresscoden, som lød: "black & diamonds".

Selv om Dennis Knudsen tydeligvis havde gravet dybt i udklædningskassen, kunne han ikke fremtrylle tilstrækkeligt mange diamanter til at fuldende sit look. De kendtes frisør havde derfor lånt det enorme smykke af aftenens vært Fie Adamas.

Hvis man gransker stylisten nøje, kan man dog se, at han er en af de heldige mænd, der rent faktisk ejer en ægte diamant. Under den enorme similihalskæde, som stjæler det meste af opmærksomheden, kan man nemlig se Dennis Knudsens ægte Shamballa-halskæde med en lille diamant i, som koster flere tusinde kroner.

Sponsoreret indhold