Nyheder13. januar 2010

Gæt en pilfinger

Hvilken smækker diva gav efter for den søde kløe midt på Hollywood Walk of Fame?
Hvilken diva har hænderne godt begravet i sit eget skød?
Hvilken diva har hænderne godt begravet i sit eget skød?
 Foto: All Over

Selv om mange mænd klør sig i skridtet som den mest naturlige ting i verden, skal der normalt mere end en almindelig kløe til før kvinder begynder at pille sig selv mellem benene i fuld offentlighed.

Det er en tommelfingerregel der gælder for kvinder over hele verden - men måske i særdeleshed for kendte kvinder, som konstant er i offentlighedens søgelys.

Ikke desto mindre, blev sangeren Christina Aguilera fanget på fersk gerning med fingrene i - lad os kalde den - kagedåsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/gaetenpilfingeraquileratek-jpg.jpg



Midt på det stjernebesatte fortov på Hollywood Walk of Fame gav Christina Aguilera sig til at pille sig selv i skridtet.

Den 29-årige sanger kunne tilsyneladende ikke få bugt med irritationen i sine bukser for lidt efter fandt hænderne atter vej sydpå - oven i købet med tilskuer på.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/gaetenpilfingeraquileratek2-jpg.jpg



Christina Aguilera er i øjeblikket i gang med at optage spillefilmen "Burlesque" og det var netop under indspilningerne, at skridtet begyndte at klø. Heldigvis fik sangeren styr på irritationen kort før borgmesteren i Los Angeles, Antonio Villaraigosa, lagde vejen forbi settet på Hollywood Walk of Fame for at hilse på.





Sponsoreret indhold