Nyheder22. august 2009

Gæt en g-streng

Hvilken international stjerne dukkede op i lufthavnen i denne minimalistiske trusse?
Hvilken Amerikansk sanger viste numse i lufthavnen?
Hvilken Amerikansk sanger viste numse i lufthavnen?
 Foto: All Over

Nej, det er ikke et uheld eller en kjole, som er blæst uheldigt op. Underbenklæderne var simpelthen helt fraværende, da Lady Gaga forleden landede i Englands største lufthavn, Heathrow Airport, i intet andet end et par bittesmå underhylere.

Lady Gaga kom fra Tel Aviv i Israel, hvor hun havde optrådt, men på trods af den lange flyvetur havde "Pokerface"-sangeren altså ikke lyst til at tilbringe de mange timer i luften i noget mere behageligt tøj.

Det siger sig selv, at sådan en mundering vækker en del opmærksomhed, og det er måske grunden til, at den amerikanske sanger blev fulgt rundt af et ordentligt brød af en bodyguard.

På det seneste har rygterne svirret på nettet om, at Lady Gaga i virkeligheden er en form for hermafrodit, og nogle mener, at de har set en penislignende genstand under en af sangerens meget korte kjoler.

Så måske skyldes g-strengen, at Lady Gaga én gang for alle vil bevise, at hun ikke gemmer noget suspekt mellem benene, som der altså var frit udsyn til både for- og bagfra.

Sponsoreret indhold