Nyheder21. oktober 2008

Gæt en bums

Hvem er den stolte ejer af denne byld, som klart er en konge værdig?
Hvilken kongelig højhed havde forleden glemt at trykke sin bums?
Hvilken kongelig højhed havde forleden glemt at trykke sin bums?
 Foto: Uffe Kongsted

Forleden valgte kronprins Frederik at trodse alt, hvad der hedder selvbevidsthed og personlig fremtræden, da han stolt og glad promenerede rundt med en stor, gul overmoden bums på kinden.

Den overdimensionerede knop i kronprinsens ansigt stjal al opmærksomheden, da Frederik deltog i åbningen af særudstillingen »Midt i Impressionismen. Gustave Caillebotte« på Ordrupgaard i Charlottenlund.

Bumser i udbrud kan meget vel være noget, der er i omløb i kongehuset i stil med influenza eller en omgang roskildesyge. Det er nemlig ikke mere end et par uger siden, at lillebror Joachim troppede op i Experimentarium med et ligeså flot eksemplar midt i sit royale ansigt.

Joachim havde valgt, at bære sin bums på et ligeså i øjefaldende sted som storebror - nemlig midt på snuden, da han sammen med sine sønner og verdenspressen kiggede på en udstilling om spioner.

Man fristes til at tro, at det er et helt bevidst valg fra de danske prinsers side at dyrke det naturlige. Mon ikke de, som nogle af Danmarks jetsettere og dermed trendsettere simpelthen bare er ved at slå et slag for en ny dansk mode - eller også er de bare gået i puberteten igen?

Sponsoreret indhold