Gadefesten Distortion er aflyst

Foto: MEGA

Forårets og sommerens festligheder er i den grad blevet lagt på hylden som følge af statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag aften. 

Frem til august vil det nemlig ikke være tilladt at opholde sig i større forsamlinger, og det har resulteret i aflysninger af både Roskilde Festival, Tinderbox og Northside, og nu er det så blevet Distortions tur. 

Den årlige københavnergadefest, der oprindeligt skulle have været afholdt fra 3.-7. juni, var blevet rykket til 26.-30. august. En udskydelse, der desværre viste sig ikke at være helt nok. 

Onsdag aften melder Distortion nemlig ud, at de har været nødt til at aflyse årets gadefest definitivt. 

- Øv! Regeringens beslutning om at forlænge forsamlingsforbuddet betyder, at vi er nødt til at aflyse Distortion 2020, skriver gadesten på den officielle Instagram-profil. 

- Nu går vi igang med at planlægge et comeback extraordinaire i 2021.

Er du en af dem, der havde sikret sig billet til årets Distortion, så har du mulighed for enten at få billetten refunderet eller beholde den og bruge den til næste års fest. 

Se opslaget fra Distortion her:

Vis dette opslag på Instagram

Øv! Regeringens beslutning om at forlænge forsamlingsforbuddet betyder, at vi er nødt til at aflyse Distortion 2020. Nu går vi igang med at planlægge et comeback extraordinaire i 2021. Hvis du har købt billet til Distortion, vil den være gyldig til Distortion 2021. Vi håber, du vil beholde din billet til 2021. Det vil være en kæmpe opbakning til Distortion og den skov af aktører, der står bag. Ønsker du at refundere din billet, så skal du holde øje med din mail efter påske, hvor Ticketmaster forventer at udsende praktisk info. Stay safe! --- In English: Bummer! The government's decision to extend the assembly ban means that we need to cancel Distortion 2020. We are now planning a comeback extraordinaire for 2021. If you have purchased a Distortion ticket it will be valid for Distortion 2021. We hope that you decide to keep your ticket for 2021. It would be an immense support to Distortion and the network of organizers involved. If you want to refund your ticket, keep an eye on your inbox after Easter where Ticketmaster expects to send out practical info. Stay safe! #distortion2020 #distortion2021

Et opslag delt af Distortion (@cphdistortion) den

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close