Nyheder30. juni 2011

Fyret tv-vært: Her er hendes afløser

Den kriminelle Tine Røgind har fået sparket - her er det nye ansigt på Krimi 5
Af af
Krimi 5 får ny vært fra efteråret - se hende længere nede i artiklen
Krimi 5 får ny vært fra efteråret - se hende længere nede i artiklen
 Foto: All Over

Det blev en tand for ironisk for folkene bag tv-programmet Krimi 5, da det viste sig at deres faste vært, Tine Røgind, havde problemer med lovens lange arm. Derfor byder Krimi 5 velkommen til den tidligere krimireporter på Ekstra Bladet, Stine Bolther, som ny vært på programmet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/875aea71c8f2433d9e1ca68ba69f79c9.jpg


(Foto: All Over)

- Jobbet som vært på Krimi 5 er simpelthen et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Tv-mediet er en helt ny og spændende udfordring for mig, og så skal jeg arbejde med det område, som jeg brænder for, fortæller Stine Bolther.

Bolther har de seneste ni år arbejdet med krimistoffet, og hun har blandt andet skrevet bøgerne Drabschefen (2006), Hævn (2009) og Det Perfekte Mord (2010). Hun arbejder desuden på sin fjerde bog, som hun skriver sammen med tidligere drabschef Ove Dahl.

- Jeg glæder mig til at grave efter de gode historier og dele dem med seerne. Jeg kommer til at være ude i 'marken', hvor jeg taler med både politiet, de kriminelle og også forbrydelsens ofre, og der kan jeg virkelig trække på alt det, jeg både som journalist og forfatter har beskæftiget mig med de seneste mange år, siger Stine Bolther.

Krimi 5 toner frem på skærmen med nye afsnit til efteråret.

Læs mere: Tine Røgind slap billigt

Sponsoreret indhold