Nyheder7. december 2022

Fynbo vandt 5 millioner kroner i Lotto: - Folk leder fortsat efter vinderen

Den ældre Lotto-millionær vil ikke afsløre sig selv, og derfor planlægger han at holde gevinsten hemmelig ved ikke at bruge af dem
Lottokupon
Der bliver flittigt gættet på, hvem der mon har vundet de mange penge i den lille fynske by.
 Foto: Danske Spil

En ældre fynbo kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da han for nyligt opdagede, at han havde vundet 5 millioner kroner i Lotto.

Faktisk har han kun fortalt sine allernærmeste om den store gevinst, og derfor bliver der flittigt gættet på, hvem der har vundet på kuponen fra den lokale købmand.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

– Det er sjovt at høre, hvad der sådan bliver sagt. Folk leder fortsat efter vinderen, men der er kun en håndfuld, som ved, at det er mig, fortæller fynboen med et stille grin.

Hvad de mange penge skal bruges til, ved den anonyme fynbo endnu ikke. Men mon ikke julegaverne bliver lidt større i år?

– Vi har allerede en bil, huset er betalt og renoveret … men det kan da være, at der bliver lidt til børnene. Det kan godt være, at julegaverne bliver lidt større i år, siger han.

Derudover har vinderen ikke de store planer, trods han nu kan kalde sig Lotto-millionær. Han vil nemlig ikke afsløre sig selv.

– Jada. De kender mig jo godt nede hos købmanden, hvor jeg plejer at spille Lotto, og det ville jo være underligt, hvis manden pludselig holder op, ikke? Nej, man skal ikke lige afsløre sig. En skøn dag kommer det nok ud, men jeg tror, at der går et stykke tid, inden nogen opdager, at det er mig, siger den endnu anonyme fynbo.

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

Sponsoreret indhold