Nyheder7. september 2011

Fuld kvinde gik på scenen med Laust Sonne

D.A.D-trommeslageren fik uventet selskab på scenen under sit release-party
Laust Sonne fik selskab på scenen af en fuld dame
Laust Sonne fik selskab på scenen af en fuld dame
 Foto: All Over

Laust Sonne udlever lige nu sin drøm om at være solo-artist. Han har netop udgivet sit første album, som han har døbt noget så opfindsomt som "Laust Sonne".

Mandag holdt han release-fest i Kødbyen og på traditionel vis benyttede han lejligheden til at give de fremmødte en smagsprøve på sin nye lyd. Gæsterne fik dog meget mere end en smagsprøve med på vejen. De fik også en ordentlig én på opleveren.

Læs også: Laust Sonne springer ud af klædeskabet

Midt under koncerten dinglede en meget fuld kvinde nemlig op på scenen og gav sig til at spille sammen med bandet. Det fortæller Laust Sonnes kæreste, Maria Erwolter til Starlounge.

- Jeg tænker: "hende kender Laust". Hun er skide fuld, da hun kommer. Hun går op på scenen under koncerten, og jeg tænker: "gud, sjovt, det har Laust slet ikke nævnt for mig". Hun tager en tamburin op af tasken og begynder at stå at spille. Jeg spørger Laust, om han kender hende, og han ryster på hovedet.

Læs også: Laust Sonne: Kærestens frække hemmelighed

Den fulde kvinde blev dog ikke smidt ud på røv og albuer.

- Folk synes, det var vildt sjovt, hun stod der. Hun blev der i løbet af aftenen - mere højtideligt skulle det ikke være, siger Marie Erwolter til Starlounge.


Sponsoreret indhold