Fuhlendorff: Håner tsunami-ofre

Komikeren skal vist passe på med, hvem han provokerer på Facebook.

Komikeren skal vist passe på med, hvem han provokerer på Facebook.

Foto: All Over"Husk lige tandbørsten"-værten Christian Fuhlendorff forsøger for tiden at reklamere for sit nyeste show, som man kan købe på nettet for 39 kr.

For at skabe opmærksomhed kommer han næsten dagligt med - synes han selv - sjove kommentarer på sin Facebook-fanprofil, hvor han efter hver "joke" nedenunder nævner sit show.

Men en joke forleden virkede noget grovere end andre. På sin egen finurlige måde kommer han nemlig til mellem linjerne at håne de mange ofre for den berømte tsunami, der ødelagde store dele af de thailandske kyster tilbage i 2004.

Fuhlendorff: Ikke et ord om kærlighed

Fuhlendorff ferierer for tiden med sin kone - som han netop er vendt tilbage til - i Thailand. Det affødte følgende kommentar:

- Skal bo på et dejlig, moderne og nyopført hotel i Thailand. Kom ikke her og si' der ikke kom noget godt ud af tsunamien.

Det skabte op til flere sure kommentarer fra abonnenter på Facebook-siden.

- Fuhlendorff, hvad fanden bilder du dig egentlig seriøst ind, sådan at gøre grin med alverdens uhyrligheder og tro, du kan slippe afsted med det??? Er du måske komiker, eller hvad???, skriver en "fan" blandt andet.

Fuhlendorff: Lort i sengen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close