Nyheder21. november 2008

Fru Lundin: Tilbage hos Peter

Mariann Poulsen besøgte torsdag sin mand i Østjyllands Statsfængsel, selv om hun hele tiden har hævdet, at de to er færdige med hinanden og skal skilles
Mariann Poulsen og Peter Lundin umiddelbart efter vielsen
Mariann Poulsen og Peter Lundin umiddelbart efter vielsen
 Foto: Privat

I dagens udgave af Ekstra Bladet kan man læse, at færingen Mariann Poulsen, som for få måneder siden skabte overskrifter ved at gifte sig med den fængslede fire-dobbelte morder Peter Lundin, torsdag aften dukkede op i Østjyllands Statsfængsel, hvor hun tilbragte tre timer sammen med livstidsfangen.

24-årige Mariann Poulsen har ellers siden det omstridte bryllup hårdnakket hævdet, at hun ville skilles fra sin mand og var helt færdig med ham. Det fastholder hun i øvrigt og insisterer på, at mødet med Peter Lundin torsdag eftermiddag var det allersidste.

- Det var dét. Det var sidste gang. Jeg skal aldrig se ham igen, siger Peter Lundins kone til Ekstra Bladet.

- Jeg besøgte Peter i fængslet en sidste gang for at afslutte det hele på en ordentlig måde. Der er sket så meget, siden vi blev gift, og han havde mange ting at sige til mig. Jeg havde også mange ting at sige til ham, forklarer Mariann Poulsen, som nu er blevet blondine, til avisen.

- Jeg følte, at det rigtige var, at vi mødtes en sidste gang og fik snakket ordentligt om tingene. Vi har jo elsket hinanden og været gift...

Sponsoreret indhold