Nyheder15. september 2017

Se billedet: Fru Fræk tilbage på dansegulvet

Den tidligere ”Vild med dans”-deltager og statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen vendte fredag aften tilbage til dansegulvet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annemette.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Du kan tage pigen ud af ”Vild med dans”, men du kan ikke tage ”Vild med dans” ud af pigen.

I hvert fald ikke hvis du spørger Anne-Mette Rasmussen.

Det er en del år siden, at den tidligere statsministerfrue selv svingede dansestængerne i bedste sendetid, men alligevel vender Anne-Mette Rasmussen troligt tilbage til ”Vild med dans”.

- Det er hyggeligt og nostalgisk, når man kommer ned af gangen, så er det som i gamle dage, fortalte Anne Mette, og kunne ikke helt skjule sin misundelse over ikke at være med.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/annemette.jpg
 Foto: Thomas Laursen

- Det er på den gode måde. Jeg har jo haft min oplevelse, men jeg er lidt misundelig på dem, der nu render rundt oppe bagved i deres kostumer og venter på at komme ind.

Og danseglæden, den har hun bestemt ikke mistet. Anne Mette har siden sit exit fra det populære program i 2008 således danset løs, hver gang hun har haft chancen.

- Jeg elsker at danse. Det er ikke bare sådan noget, som jeg var med i og så har droppet. Jeg bliver ved. Man skal jo også udnytte det, som man har lært, smilte Anne-Mette Rasmussen, der blev døbt ”Fru Fræk”, da hun var med i ”Vild med dans”.

Den danseglade skønhed hepper selvfølgelig på sin gamle dansepartner Thomas Evers.

Du kan se, hvad danserne skal danse i aften i ”Vild med dans” herunder:

Danse i Vild med dans 15. september 2017

[node:cta:face]

Sponsoreret indhold