Nyheder 19. oktober 2008

Fru Fogh: Vækkede Anders efter bytur

Statsministerfruen blev trøstet af husbonden, efter hun havde festet oven på sin ”Vild med dans”-exit
Anders Fogh har været inde for at se Anne-Mette danse en enkelt gang
Anders Fogh har været inde for at se Anne-Mette danse en enkelt gang
Foto: All Over

Denne gang var det dog som udstemt deltager, og det må unægtelig have taget lidt af glæden ved byturen. Men da hun kom hjem til ministerboligen nord for København, blev hun mødt af en kærlig tegning fra sin mand.

Han havde nemlig lagt en seddel med et hjerte på, hvor han havde skrevet et par trøstende ord til sin danseglade hustru. Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg vækkede ham, og så lå vi og snakkede om, hvordan det var gået. Han syntes selvfølgelig, at det var ærgerligt, at vi var røget ud, men at jeg skulle være tilfreds med at være nået så langt. Det ved jeg jo også godt selv, fortæller Anne-Mette i avisen.

På date med Thomas
Selv om Anne-Mette ikke længere skal danse om fredagen, er hun langt fra færdig med at være sammen med sine nye venner fra programmet.

Hun har nemlig en aftale med dansepartneren Thomas Evers Poulsen om, at de to skal spise frokost og i biografen sammen. Det er nemlig en intern konkurrence de to har vundet, hvor "daten" var præmien.

Desuden skal de ud til et par arrangementer sammen, og de har allerede aftalt, at de skal ind at se "Vild med dans" på fredag.

Og for de seere, der er triste over, at Anne-Mette ikke længere skal svinge hofterne, så er der trøst at hente. I finalen om to uger skal alle parrene, der har deltaget i sæsonen, nemlig på dansegulvet igen.

Sponsoreret indhold