Nyheder9. februar 2009

Fru Fogh: Skælder danskerne ud

Førstedamen nægter at tale om finanskrisen og giver en skideballe til dem, der klynker
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/annemette-opsang-jpg.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Tidligere hørte man sjældent meget til Anne-Mette Rasmussen. Hun holdt sig i baggrunden, så trist, tung og kedelig ud, mens hun passede sit pædagogjob.

Hendes nærmest magiske forvandling i forbindelse med sin optræden i "Vild med dans", skinner nu også igennem, når hun åbner munden. Hun er nemlig ikke bange for at lufte sine egne, markante meninger, og giver i et interview i Berlingske Tidende danskerne en ordentlig opsang.

- Jeg gider slet ikke høre om den finanskrise. Det har jeg også fortalt derhjemme, siger hun til avisen.

Snak om finanskrise får danskerne til at gå amok
Og der er vist ingen tvivl om, at fruen i huset har taget bukserne på og nu sætter statsministeren på plads, når han holder på, at finanskrisen raser i Danmark.

- Det er meget muligt, men hvor er den? Okay - jeg er godt klar over, at der er samfundsmæssige problemer i sigte. Men folk er gået psykologisk helt amok. Tør pludselig slet ikke bruge penge. Og så skal det hele da gå i stå, siger en fortørnet Anne-Mette, der mener, at det er luksusproblemer sammenlignet med de problemer, andre mennesker ude i verden må slås med.

Ligegyldige problemer
Fru Fogh har selv været på besøg i Afrika, og de oplevelser hun fik der, har sat danskernes småproblemer i perspektiv.

- Det et ikke til at holde ud at komme hjem og høre, hvad folk taler om i supermarkedet. Totalt ligegyldige problemer. Jeg tænker, at masser af danskere skulle tvangsindlægges til at komme på lejrskole i Afrika, så alle vidste, hvordan verden hang sammen, og hvor godt de i virkeligheden har det.

Sponsoreret indhold