Nyheder 10. oktober 2008

Fru Fogh: Fræk forvandling

Statsministerfruen er blevet både gladere og mere sexet efter sin optræden i ”Vild med dans”
Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen fortsætter danseriet, selv om hun er blevet NATO-generalsekretær-frue og flytter til Bruxelles
Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen fortsætter danseriet, selv om hun er blevet NATO-generalsekretær-frue og flytter til Bruxelles
Foto: All Over

Hvis du synes, at Anne-Mette Rasmussen har forandret sig fra et kedeligt vedhæng til sin mand og sprunget ud som en glad kvinde med selvsikker udstråling, så er den ikke helt gal.
Danmarks førstedame siger nemlig selv, at hendes medvirken i danseprogrammet har forandret hende.

- Jeg går rundt og svæver hele tiden. Både derhjemme og på arbejdet kan de mærke, at jeg har forandret mig. Jeg har meget mere energi og er mere glad, siger hun til B.T.

Hun har opdaget, at dansen giver hende stor livsglæde og er blevet overrasket over, hvor opslugt hun er blevet af at være med.
- Jeg ved nærmest ikke, hvad der sker rundt om i verden, så det må jeg sørge Anders om engang imellem, fortæller hun til avisen.

Frækkerten Fogh
Statsministerfruens optræden i fredagsunderholdningen har betydet, at Anne-Mette har vist lår til hele Danmark. Ifølge Anne-Mette tager Anders dog hendes erotiske danseri med ophøjet ro.

- Han syntes stemningen var fin, og tog sig bestemt ikke af alt pjatteriet med de spredte og samlede ben. Han kan jo godt selv fyre en lille frækkert af derhjemme, så han syntes overhovedet ikke det var plat, skriver Anne-Mette i sin klumme i Ekstra Bladet.

Mere sex på Marienborg
Efter at Anne-Mette Rasmussen i mange år var hjemmegående husmor i Skals, mens Anders passede sin politiske karriere i København, er det nu blevet hendes tur til at sole sig rampelyset.

Ifølge sexolog Tanja Rahm kan al den positive opmærksomhed, som Fru Fogh nyder i øjeblikket, have en effekt på statsministeren og førstedamens sexliv.

- Når kvinder får en masse opmærksomhed, føler de sige mere kvindelige og feminine. Hun har fokus på at gøre mere ud af sig selv, og det smitter da helt sikkert også af på det seksuelle, siger hun.

Du kan se Anne-Mette i "Vild med dans" i aften på TV2 kl 20.

Sponsoreret indhold