Nyheder20. september 2008

Fru Fogh: Fik dansepartneren til at tude

Anne Mette klarede den frække kærlighedsdans så godt, at Thomas Evers måtte fælde en tåre
Anne Mette var så god, at Thomas måtte tude
Anne Mette var så god, at Thomas måtte tude
 Foto: All Over

Statsministerfruen overraskede alle med en sensuel rumba og scorede 24 point fra dommerpanelet. Hun snoede og vrikkede sig igennem dansen og var så fantastisk, at danseparteneren Thomas Evers ligefrem måtte fælde en tåre, fordi han var så rørt over Fru Foghs præstation.

Mindre godt gik det for Søren Bregendal og Ashli. Deres fjerde og sidste dans blev en quickstep som kort efter endte med en ligeså quick exit.

Få minutter efter at Andrea Elisabeth Rudolph havde sagt "tak for i aften" i fredagens "Vild med dans", var der sat et stort rødt kryds over Søren Bregendal og dansepartneren Ashlis portræt på TV2's hjemmeside for at understrege, at de er ude af programmet.

Det var ellers ikke givet, at det skulle være Søren og Ashli, der skulle forlade dansegulvet i dag. Inden sms-afstemningen havde de nemlig 21 point og lå dermed ikke i bunden.

Bagerst i feltet lå Hans Pilgaard og Mie Moltke med kun 18 point, men de blev endnu engang reddet af seernes stemmer. Kenneth Carlsen lå nummer sjok med 16 point og indtil sidste øjeblik, var der lagt op til, at det ville blive tennisstjernen, der kunne skifte dansekoene ud med ketcheren.

Sponsoreret indhold