Nyheder18. oktober 2008

Fru Fogh: Afdansningsbal

Anne-Mette quicksteppede sig ud af ”Vild med dans”, da hun røg i omdans mod Anne Grethe
Anne Grethe omfavnede Anne-Mette, da førstedamen måtte forlade danseprogrammet
Anne Grethe omfavnede Anne-Mette, da førstedamen måtte forlade danseprogrammet
 Foto: Birger Vogelius

Det var første gang at Anne-Mette Rasmussen måtte med i omdansningsbal, som endte med at blive afdansningsbal for statsministerfruen.

Hun og dansepartneren Thomas Evers Poulsen dystede om en plads i semifinalen imod Anne Grethe Bjarup Riis, som var med i omdansen for fjerde gang.

På trods af en ihærdig quickstep fra begge par, måtte førstedamen forlade danseprogrammet, som har ændret hendes liv.

Dommerpanelet var enige om, at Anne Grethe Bjarup Riis skulle gå videre, og sms-stemmerne valgte for en gang skyld at bakke dommerne op.

Joachim B. Olsen charmerede og dansede sig igen ind i både dommerne og seernes hjerter. Hans tango var fantastsisk og cha cha cha'en var med vrik og hoftevrid i overflod.

Dommer Britt Bendixen beskrev ham som dyrisk, altså ikke som en orangutang - nærmere som løvernes konge. Hun understregede også flere gang, at hun er vild med store mænd, der kan danse en cha cha cha, og det må man sige Joachim er og kan.

Han scorede da også et af de sjældne 10-taller, som blev delt ud for første gang i denen sæson.

Kuglestøderen med dansetalent bukkede og takkede og strøg videre til næste fredags semifinale sammen med ridepigen Tina Lund og som sagt Anne Grethe Bjarup Riis, der for fjerde gang reddede sig en plads videre i programmet trods omdans.

Sponsoreret indhold