Nyheder24. oktober 2012

"Fristet"-Joanna: Jeg fortryder

Den seje tøs fra Fristet er træt af, at hun ikke selv kan fortælle familien om udskejelserne med Bo
Af af
Den seje babe er temmelig trist over ikke at være hjemme i Danmark, så hun selv kan forklare familien om lagengymnastikken i "Fristet".
Den seje babe er temmelig trist over ikke at være hjemme i Danmark, så hun selv kan forklare familien om lagengymnastikken i "Fristet".
 Foto: Kaspar WenstrupHendes muslimske far er i forvejen ikke begejstret for Joanna Andersens optræden på TV.

Og efter den heftige lagengymnastik med Bo er den seje pige da også godt ærgerlig over, at hun ikke selv er hjemme i Danmark til at forklare familien om kissemisseriet i "Fristet".

"Divaer i junglen 2": Holdet afsløret

Joanna er nemlig lige nu i fuld gang med at optage "Divaer i junglen" i Ecuador, hvor seoghoer.dk fangede baben.

- Det er noget af det eneste, jeg fortryder.

Jeg ved ikke, hvorfor vi opførte os sådan, men Bo er sød, og vi var langt væk hjemmefra, sukker Joanna, som også fortryder, at hun gjorde Bo ked af det.

- Bo var rigtig glad for mig, men jeg spillede lidt på hans følelser. Jeg holdt ham lidt for nar, og det er noget af det værste, jeg har gjort i mit liv.

Det kom som et chok for ham, at jeg ikke var rigtigt forelsket, siger den tidliger "Fristet" deltager.

Samtidig var Angelina rigtig glad for Bo, og hun blev selvfølgelig også meget skuffet, siger Joanna, som heller ikke blev specielt populær hos sin palæstinensiske far, da han tidligere opdagede, at "Fristet" deltageren har fået ekstra 225 milliliter i hvert bryst.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ddff58d416a846258ff6f214ee49753a.jpg


Lige nu huserer Joanna Andersen fra "Fristet" i "Divaer i junglen", der bliver optaget i Ecuador. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sidney Lee: Ude af "Divaer i junglen"

Sponsoreret indhold