Nyheder3. september 2021

Freya ser rødt: Kaninen Bølle skudt i hovedet

ADVARSEL OM VOLDSOMT BILLEDE: Den lille familie havde været ude og lede efter kaninen, men uden held. Da den endelig blev fundet, var det et grufuldt syn, der mødte dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_20210902_140941.jpg
 Privatfoto

36-årige Freya Camilla Laursen fra Kjellerup er rasende. For da hun fandt sin søns udbryderkanin, var den død.

Men kaninen Bølle var ikke bare kørt over eller død af naturlige årsager. Den var blevet skudt.

- Man er jo rystet, i chok, vred og ked af det, fordi man skal fortælle ens søn, af hans kanin er død. Og at den er blevet skudt, fortæller hun til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/img_20210902_141016.jpg
 Privatfoto

Stakkels Bølle. (Privatfoto)

- I stedet for at fremlyse den, er der bare nogen, der har skudt den. Hvem finder dog på det? Vi bor i en lille by, og det er ellers nemt at finde ud af, hvem der mangler en kanin.

Udbryderkongens sidste tur

Bølle boede faktisk ikke hjemme hos Freya Camilla Laursen, da hun ikke har en have. Den boede derfor hos en veninde.

Det er sket før, at "udbryderkongen", som Freya kalder ham, har formået at skubbe sit burs låge op og stikke af. Denne gang slap han ud i mandags, og det var Freya Camilla Laursens 11-årige søn, Mathinus, som opdagede, at buret stod tomt, da han kom forbi for at fodre den efter skole.

- De er så ude og lede efter den om eftermiddagen, både min veninde, Mathinus og to af hans søskende. De finder den ikke. Efter aftensmaden leder de igen, men stadig uden held, fortæller Freya Camilla Laursen.

- Han var så ulykkelig. Han græd og havde ikke lyst til at komme i skole. Han er en ægte dyreelsker, der tager en skadet fugl eller et skadet pindsvin med hjem. Bølle var hans bedste ven, fortæller hun videre.

Det blev ikke den lille familie selv, der fandt kaninen. Derimod var det en i nabolaget, der fandt den lille gnaver død i en plastikpose i Dommerparken i onsdags.

- Den har så et hul i hovedet mellem ørerne, fortæller den frustrerede mor.

Der var ikke særlig meget blod ved såret, og Freya Camilla Laursen mistænker, at den er blevet skudt med en hardball-pistol på klos hold.

Kender Bølles skæbne

Hun besluttede sig for at begrave Bølle i haven, uden først at fortælle det til Mathinus. Men da han kom hjem fra skole og spurgte, om Bølle var kommet hjem, fortalte hun ham, hvad der var sket.

Han så ikke billedet af den døde kanin med det samme, men torsdag fik han lov.

- Han ville gerne se det. Der er også noget virkelighed i at se det. Han tog det egentlig meget pænt, og det er meget rart at få det afsluttet. Bølle komme ikke tilbage, fortæller den 36-årige mor.

Selvom Mathinus kender sandheden, er der jo faktisk ikke nogen, der reelt ved, hvad der er sket med Bølle. Freya Camilla Laursen håber på, at hun ved at fortælle om den tragiske hændelse, kan få gerningsmanden til at stå frem.

- Jeg håber, der kommer en undskyldning, siger hun.

Sagen er blevet politianmeldt. Det bekræfter Midt- og Vestjyllands Politi over for SE og HØR. Der er ingen mistænkte i sagen.

Sponsoreret indhold