Nyheder 11. januar 2013

Fredrick Fetterlein: Derfor er jeg en dårlig kæreste

Playboyen har flere forliste forhold i kufferten og ved godt selv, at han ikke er en drøm at danne par med
Den tidligere tennisstjerne Fredrick Fetterlein har svært ved at være en god kæreste.
Den tidligere tennisstjerne Fredrick Fetterlein har svært ved at være en god kæreste.
Foto: Thomas LaursenDen 42-årige hjerteknuser Fredrick Fetterlein fejer benene væk under det ene hunkøn efter det andet.

Men når man så langt, at man ligefrem bliver Fredricks kæreste, så kan man godt forberede sig på et forhold med mange op- og nedture. I hvert fald hvis man spørger charmøren selv, som indrømmer, at han er en dårlig kæreste.

Fredrick Fetterlein: Kører rundt i de samme piger

- Jeg tænker sgu nok lidt for meget på mig selv, tror jeg. Jeg lader børn, arbejde og mig selv komme først lidt for tit, så jeg er nok meget egoistisk, fortæller den solbrune playboy til seoghør.dk.

Fredrick har vænnet sig for meget til at være alene, og det er derfor svært pludselig at være to. Der er en vis frihed i kun at være sig selv, mener han.

- Jeg tror, når man vænner sig til at køre sit liv selv, så er det svært med en partner. Man kan ikke rejse, når man vil eller tage ud og lave ting, uden at man skal stå til ansvar.

De mange rejser Frederik ofte tager på for at besøge sin ældste søn Tobias, hjælper heller ikke på kærestelivet.

- Og som mig, der flyver mellem Danmark og Monaco på grund af børn, og plus det, at jeg næsten arbejder hele tiden, så er der ikke mange timer tilbage sidst på dagen.

Fredrick Fetterlein: Kæreste med reality-godte

I november sidste år kom det frem, at Frederik havde scoret den 15 år yngre Paradise-babe Sofie Pamer, og at de to var blevet kærester.

Sponsoreret indhold