Nyheder6. oktober 2008

Frederik: Smug-cyklist

Kronprinsen deltog søndag i et mountainbikeløb for motionister, hvor han tilbagelagde 103 kilometer på lidt over syv timer
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/frederik1-jpg.jpg
 Foto: All Over

I al hemmelighed stillede Kronprins Frederik i går til start i Danmarks største mountainbike-løb for motionister i Nordsjælland. Indsmurt i mudder fra top til tå trillede han under navnet Frederik Hansen sidst på eftermiddagen over målstregen og afsluttede de 103 kilometer i det årlige Merida MTB-Marathon rundt i hele Gribskov, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er rart at have gennemført og opfyldt mit eget sportslige mål for efteråret, fortalte en træt kronprins Frederik gennem mudderklatterne i ansigtet.

Ordene faldt i målområdet i Hillerød, hvor han forsynede sig med en gang pasta og kødsovs og en kop te til at varme sig på efter mere end syv timer i sadlen, det meste af tiden i regn og kold blæst på en meget blød skovbund.

Selv om tiden 7 timer, 25 minutter og 36 sekunder vidner om en regulær kongeetape for kronprinsen, var det noget langsommere end vinderen, Michael Grønbech, der kørte over målstregen i tiden 3 timer, 59 minutter og 5 sekunder.

Sponsoreret indhold