Nyheder29. februar 2008

Frederik og Mary: Til pensionist-rock

Kronprinseparret nød en privat aften med venner og den 61-årige legende Neil Young, der gav koncert i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/frederikmary-koncert-stort1-jpg.jpg

Frederik lægger ikke skjul på, at han har en svaghed for hårdtslående rock. Han behøver ikke en officiel indbydelse for at dukke op, når de seje og legendariske navne giver koncert i landet.
Således også torsdag aften, hvor Frederik havde inviteret fruen, kronprinsesse Mary, i Falconer Salen til Neil Young, der gav prøver fra sine snart 40 år, som et af de tungeste navne på rockscenen.

Før koncerten gik i gang, nød parret et glas fadød i baren sammen deres venner og bekendte. Blandt andre Frederiks gode ven, guitaristen Henrik Tvede, der sammen med Alex Nyborg Madsen er primus motor i kultgruppen Led Zeppelin Jam, som kronprinsen så sent som for en måned siden optrådte sammen med i Pumpehuset i København.

Få minutter inden den 61 årige canadier startede sin særprægede og stærkt originale helaftensforestilling, listede kronprinseparret og deres følge ind i mørket til deres pladser midt for på syvende række, hvor de kunne nyde både de næsten tre timers musik og deres anonymitet, inden de langt over midnat kunne suse ud i Audien og køre hjem til ungerne i Kancellihuset i Fredensborg.

Sponsoreret indhold