Nyheder27. juli 2012

Frederik i Kvickly

Kronprinsen er havnet ude blandt folket
Normalt er han ikke til at slå et ord af, men i denne måned har han givet to store interviews.
Normalt er han ikke til at slå et ord af, men i denne måned har han givet to store interviews.
 Foto: All Over

Danmarks kronprins er ikke begejstret for mediernes opmærksomhed. Det har vist været almindelig kendt længe. Men i denne måned er den fåmælte Frederik på forsiden af hele to magasiner. Forleden landede han i kioskstativerne som trækplaster for juli måneds Euroman. Og nu pryder han også forsiden på COOP-butikkernes magasin, Samvirke.

Læs også: Derfor taler Frederik sort

I modsætning til det meget lange interview i Euroman, hvor Frederik blot er citeret tre gange, har Frederik lidt mere på hjerte, når han skal tale om sin tur til Bangladesh for Red Barnet, hvor temaet var børnearbejde.

- Det er dejligt selv at være far. Mine børn giver mig så mange glæder - og børn er så umiddelbare. Når man bliver forælder, ændrer ens perspektiv på verden sig. Jeg kan mærke det helt ind i hjertet, når børn ikke bliver behandlet godt, lyder det fra faren til fire, der fortsætter.

Læs også: Frederik: Amalie er dum

- Vi taler meget med prins Christian om, at han skal påskønne verden. Han har det godt, og han skal vide, at ikke alle børn er så heldige, som børn er det i Danmark, fortæller den kommende konge, der i interviewet med Euroman forklarede, at han ikke længere gad undskylde for sine privilegier.

Sponsoreret indhold