Nyheder15. januar 2009

Frederik: Forlover ved fronten

Kronprinsen deltog i et hemmeligt bryllup, da hans livvagt sagde ja til sin udkårne i Afghanistan
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/frede-forlover2-jpg.jpg

Der var afsat tid til romantik midt i krigszonen, da kronprins Frederiks livvagt gav sin udkårne sit ja, mens den danske tronfølger agerede forlover. Det skriver Billed Bladet.

Parret, som fik papirer på hinanden midt i Afghanistans ørken, var den 52-årige livvagt Hans Herluf Pedersen og Suzanne Danneskiold Lassen, som er godsejerdatter.

Både brud og gom har tidligere været gift, og ville gerne have et alternativt bryllup. Hans Herluf Pedersen er på vej til et nyt job i Afghanistan, og bruden var alligevel i landet for at researche på mulighederne for at drive forretning i landet for danske firmaer. Det skriver Ekstra Bladet.

- Ideen opstod bare lige pludselig, da vi fandt ud af, at vi ville være der samtidig. Vi ville gerne have et lille bryllup uden megen pomp og pragt, og så synes vi, det var fantastisk at vælge Afghanistan, fortæller bruden til avisen.

Brylluppet fandt sted midt i Camp Bastian, og det var feltpræsten Kristian Massey Møller, som forestod vielsen. Ud over kronprinsen og præsten, var der kun ganske få til stede.

Sponsoreret indhold