Nyheder11. december 2008

Frederik Fetterlein: Vil ha' Saseline igen

Tennisspilleren fortryder sine fejl og bedyrer nu, at han er færdig med at leve som en playboy og klar til kernefamilien
Så glade var Frederik Fetterlein og Saseline for hinanden og det vil tennisspilleren have tilbage
Så glade var Frederik Fetterlein og Saseline for hinanden og det vil tennisspilleren have tilbage
 Foto: Claus Poulsen

38-årige Frederik Fetterlein er slet ikke færdig med Saseline, som han har kommet sammen med i flere år og i februar fik sønnen Sean med. Parret gik tidligere i år fra hinanden, men nu håber tennisspilleren, at han kan vinde sin udkårne tilbage.

- Vi har sat vores forhold på pause. Men jeg håber, vi finder sammen igen. Vi har jo en søn sammen. Og jeg blev skilt fra min ekskone på grund af hende. Jeg har oven i købet fået tatoveret hendes navn sammen med mine to sønners navne, siger Frederik Fetterlein til SE og HØR.

Charmøren er klar til at ofre noget for at få forholdet til at fungere igen, blandt andet de mange rejser og byture, som han ellers er så glad - og kendt - for.

- Jeg har tilbragt over 14 år i Monaco og to år i London. Og så har jeg rejst hele tiden. Når jeg ser en flyver, tænker jeg "der er mit hjem".
Jeg ved godt, at jeg har svigtet. Men det er slut nu. Jeg er klar til at rykke til Danmark - til at bygge en ny livsstil op og være der mere for mine børn, forklarer Frederik Fetterlein der ud over lille Sean har en 8-årig søn, Tobias, sammen med sin ekskone Tereza Maxova.

26-årige Saseline Sørensen lyder dog ikke så begejstret som Frederik Fetterlein om mulighederne for at finde sammen igen. Læs hvad Saseline siger om tilbuddet i denne uges SE og HØR, hvor du også kan læse, hvad tennisspilleren har at sige om sin affære med Claudia Della Bella fra Monaco.

Sponsoreret indhold