Nyheder12. september 2011

Frederik Fetterlein skal giftes - igen

Den tidligere tennisstjerne – som næsten lige er blevet single - har atter været på frierfødder
Alle gode gange... MANGE. Frederik Fetterlein har friet til endnu en kæreste
Alle gode gange... MANGE. Frederik Fetterlein har friet til endnu en kæreste
 Foto: All Over

Det er ikke mange måneder siden, at Frederik Fetterlein og ekskæresten Charlotte Damberg hævede deres forlovelse og aflyste deres bryllup. Nu skal den fallerede tennisstjerne giftes igen.

Denne gang har den 41-årige, konkursramte charmør fejet benenevæk under den 23-årige Michella Madsen, som læser til kosmetolog. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Frederik Fetterlein fyret
Parret er allerede blevet forlovet og i stedet for traditionelle ringe, har de fået en såkaldt krælighedstatovering med hinandens navne på siden af ringefingrene.

Sådanne tatoveringer har Frederik Fetterlein efterhånden et par stykker af. Både Saseline, som han dannede par med on-off i årevis, og hans eksforlovede Charlotte pryder stadig hans krop med deres navne.

Læs også: Fetterlein: Jeg finder bare en ny "Charlotte"
Fetterlein mener dog ikke, at hans frieri kommer lidt hurtigt.

- Hvorfor ikke? Jeg er hurtig på aftrækkeren. Og Michella er helt fantastisk. Jeg kunne ikke forestille mig at være sammen med andre end hende. Hun er virkelig en sød pige, og der er ikke noget drama med hende, siger han til Ekstra Bladet.

Som bekendt ejer den fallerede tennisstjerne ikke en rød reje. Derfor har han heller ikke råd til at betale for brylluppet selv. Heldigvis har han allerede fundet en frivillig sponsor, der vil stå for hele gildet - hans engelske ven, Xavier.


Sponsoreret indhold