Nyheder 6. juni 2011

Frederik Fetterlein i klammeri med eks’en

Bølgerne gik højt, da den tidligere tennisstjerne tørnede sammen med Charlotte Damberg i det københavnske natteliv
Frederik Fetterlein og Charlotte Damberg røg i totterne på hinanden i weekenden
Frederik Fetterlein og Charlotte Damberg røg i totterne på hinanden i weekenden
Foto: All Over

Diskoteksgæsterne fik en ekstra oplevelse, da Fredrik Fetterlein og hans ekskæreste, Charlotte Damberg, kom op at skændes på The Lot i weekenden.

De to har været igennem et turbulent forhold. De blev stormende forelsket, proklamerede deres bryllup, aflyste brylluppet og fandt siden sammen igen - for så at gøre det forbi endnu en gang.

Læs også: Frederik Fetterlein: Vælter i sextilbud

Noget tyder på, at der stadig er noget uafsluttet mellem de to. Ifølge ekstrabladet.dk, gik de direkte i kødet på hinanden fredag nat. Og det gik ikke stille af.

De to råbt og skreg ad hinanden, og der blev også revet i hår. Det blev så vildt, at in-stedet sendte to dørmænd ned til deres bord for at skille dem ad.

Den tidligere tennisstjerne forsøger dog at nedtone skærmydslerne.

- Det er rigtigt, at vores forhold er meget turbulent. Og det er skidesvært i Danmark, når man går fra hinanden, fordi landet ikke er større. Jeg holder stadig meget af Charlotte. Vi er sammen og ikke sammen. Men det er svært med et on/off-forhold. Det tærer på energien, at man ser hinanden hele tiden, når man stadig holder af hinanden. Vi er ikke uvenner, forklarer Frederik Fetterlein.

Læs også: Frederik Fetterlein: Single igen

Charlotte Damberg har slet ikke lyst til at kommentere episoden, men siger bare, at hun "ikke ønsker at blive sat i forbindelse med ham længere".

Det ønske får hun nok ikke opfyldt, for ifølge Frederik Fetterlein er der en god chance for, at de finder sammen igen, når de har "fået lidt luft imellem sig".

Sponsoreret indhold