Nyheder 18. december 2008

Frederik Fetterlein: Fester igennem

Ekstennisspilleren er ikke specielt god til at vise, at det er slut med livet som playboy
Frederik Fetterlein har det som blommen i et æg - her sammem med TV-baronesse Caroline Flemings lillesøster Stephanie Lillelund
Frederik Fetterlein har det som blommen i et æg - her sammem med TV-baronesse Caroline Flemings lillesøster Stephanie Lillelund
Foto: Uffe Kongsted/starlounge.dk

Det var kun i sidste uge, at 38-årige Frederik Fetterlein proklamerede, at det var slut med det vilde liv med fester og damer, og at han i stedet vil satse på at vinde Saseline tilbage.

Helt slut kan det dog umuligt være med fest og farver. I weekenden gav charmøren den alt, hvad remmer og tøj kunne holde, da han festede igennem i shoppingcenteret Galleri K. med både sprut og damer i massevis.

Blondiner og drinks

Frederik Fetterlein var tydeligvis i sit es med en blondine på hver side og en drink i hånden. Musikken på stedet passede også ekstennisspilleren glimrende. Han dansede i hvert fald til den lyse morgen.

Noget kan derfor tyde på, at Frederik Fetterleins generobringsplaner med Saseline er gået fløjten.

- Jeg har tilbragt over 14 år i Monaco og to år i London. Og så har jeg rejst hele tiden. Når jeg ser en flyver, tænker jeg "der er mit hjem".
Jeg ved godt, at jeg har svigtet. Men det er slut nu. Jeg er klar til at rykke til Danmark - til at bygge en ny livsstil op og være der mere for mine børn, sagde Frederik Fetterlein i SE og HØR i sidste uge. Men det var dengang.

Sponsoreret indhold