Nyheder14. februar 2010

Frederik Fetterlein: Desperat efter Saseline

Den tidligere tennisstjerne vil gøre alt for at vinde sin ekskæreste tilbage
Frederik Fetterlein ville ønske tingene var som før og falder derfor på knæ for Saseline
Frederik Fetterlein ville ønske tingene var som før og falder derfor på knæ for Saseline
 Foto: All Over

Frederik Fetterlein og Saseline Sørensen var et af de hotteste kendispar herhjemme, indtil de gik fra hinanden i 2008, blot 7 måneder efter de var blevet forældre til lille Sean. Det fortryder Fetterlein nu inderligt.

- Jeg håber, vi finder sammen igen. Det er virkelig mit ønske. Det er hende, jeg elsker højest, selvom vi har haft vores op- og nedture med skandaler her og der. Så jeg håber, hun vil ændre mening, når jeg sadler om, siger Fetterlein til Ekstra Bladet og fortæller samtidig, at han vil rykke fra Monaco til London for at være tættere på Sean.

- Det er Saseline, jeg vil have en dagligdag med, fastslår Fetterlein, men erkender samtidig, at han godt forstår, hvorfor forholdet ikke gik.

- Jeg har ikke været en god kæreste. Det er jeg nødt til at anerkende. Jeg var der jo ikke for Saseline, og derfor gik det i stykker, forklarer den tidligere tennisspiller, der dog ikke skal regne med, at Saseline står klar med åbne arme lige med det samme.

- Jeg har det sådan, at man aldrig ved, hvad der sker i livet. Men jeg har svært ved at forestille mig det, siger Saseline Sørensen til Ekstra Bladet. Hun mener heller ikke, at Fetterlein har valgt den bedste taktik til at vinde hende tilbage.

- Det gør mig ked af det, at han har brug for at sige det i bladene. Det ville være rart, hvis det kunne forblive privat. Jeg har mest af alt lyst til, at han ikke gør det her, fastslår den tidligere Soap-sangerinde.

Sponsoreret indhold