Frederik Bagger: Springer ud som selvstændig

Det er ikke blot udseendet, Frederik Bagger har med sig - den 26-årige herre kan også designe, så det batter

Det er ikke blot udseendet, Frederik Bagger har med sig - den 26-årige herre kan også designe, så det batter

Foto: Asger MortensenHan ser hamrende godt ud, har hovedet skruet godt på, og nu kan Frederik Bagger også kalde sig selvstændig.

Den 26-årige søn af designeren Erik Bagger går nu egne veje med tre nye og unikke glasserier i sit eget navn "Frederik Bagger".

- De nye glasserier er i den flotteste kvalitet, og jeg er enormt stolt af dem. Så jeg er spændt på at se, hvordan de vil blive modtaget, fortæller unge hr. Bagger til SE og HØR.

De sidste mange år har Frederik arbejdet som partner hos Erik Bagger Design A/S - men nu er det altså tid til at springe ud som selvstændig. Og det må man sige, at Medinas ekskæreste gør med maner.

- Min far har lært mig så meget gennem årene, og én af de mange ting, jeg bringer med videre til Frederik Bagger, er mantraet: "Forbrugeren er kongen i vores univers". Det er så vigtigt, at der er kundetilfredshed, og det er noget, vi lægger en stor dyd i, lyder det i pressemeddelelsen fra den hotte jetsetter.

I første omgang lancerer han glasserien "Signature", som kom på markedet i dag den 20. november i Kop&Kande i Hellerup og på www.frederikbagger.dk. Så her er årets julegaveindkøb måske allerede på plads.

Og i januar kommer der mere fra Frederik. Her udkommer nemlig både den mere rå og maskuline serie "Signature - Black Magic Limited Edition" og den klassiske og trendy "Crispy", der er inspireret af de traditionelle whisky- og cognacglas fra 1940'erne.

Så nu kan Frederik Bagger bryste sig af mere end blot efternavnet og frække scoringer som Medina og Michala Kjær - han er også fuldblods selvstændig designer.

Ligesom sin far har den lækre designer tænkt på forbrugeren i sin prissætning. Seks rødvinsglas kan erhverves for blot 399 kroner, mens seks vandglas koster 249 kroner - så der er plas til, at alle kan være med.

Hvis du vil se mere fra glasserien, kan du gå ind på hjemmesiden, hvor glassene også bliver solgt www.frederikbagger.dk.


Glassene er smukke - og modellen klæder dem helt bestemt (Foto: Asger Mortensen)


Her er en af Frederik Bagger nye glasserier "Signature" (Foto: Asger Mortensen)


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close