Frank Løke truer med at crashe finale i "Vild med dans"

Frank Løke truer med at crashe finalefesten.

Frank Løke truer med at crashe finalefesten.

Foto: Norsk TV2

 

Den norske tidligere landsholdsspiller i håndbold, Frank Løke, der uden for håndboldkredse er mest kendt for sit nøgen-stunt i den norske udgave af "Vild med dans", er en bestemt herre, som ikke tager et "nej" for et "nej".

På lørdag er der finale i "Skal vi danse", som programmet hedder i Norge.

Men Løkes nøgen-stunt, hvor han pludselig smed tøjet og kun var iført en glimmerbesat mankini, betød, at han blev smidt ud tidligt i programserien, fordi han ifølge norsk TV2 bevidst brød med programmets retningslinjer.

Derfor er han ikke velkommen til finalen, hvor det ellers er normalt at invitere alle medvirkende fra den aktuelle sæson.

Det skriver norsk SE og HØR.

- Det er normalt, at alle bliver tilbudt at være med i finalen, men det gælder ikke i Frank Løkes tilfælde, fortæller Jan-Petter Dahl, der er PR- og mediechef hos norsk TV, og fortsætter: 

- Frank brød bevidst produktionens retningslinjer, og dermed brød han også grundlaget for et videre samarbejde. Han er derfor ikke en del af finaleprogrammet. 

Hans dansepartner i programmet, Tone Jacobsen, er dog blevet inviteret tilbage i dansestudiet. 

Det viste sig ellers efterfølgende, at hun var informeret om Frank Løkes lille nøgenstunt forud for episoden. 

TV2 Norge har ikke fundet det relevant selv at fortælle Frank Løke, at han ikke er velkommen til finalen. 

Men nu truer Frank Løke med at dukke op alligevel.

Det skriver han på Instagram og bekræfter det over for norske Dagbladet.

- Meget pænt af TV2, at de på nettet skriver, at jeg ikke er velkommen. Jeg havde ellers forberedt et flot finalenummer. Det kan sagtens være, at jeg dukker op alligevel. Man skal ikke tro på alt, hvad man læser - slet ikke på TV2, skriver Frank Løke.

Og til Dagbladet uddyber han.

- Så længe de ikke kontakter mig personligt og siger, at de ikke ønsker, at jeg kommer, så er det muligt, at jeg dukker op. Alle ved, at "Løken" elsker en god fest, siger Frank Løke til Dagbladet.

Hos norsk TV2 understreger mediechef Jan-Petter Dahl, at festen kun er for inviterede gæster.

- Vi glæder os til en fantastisk finale og en afslutningsfest for de medvirkende. Det er en lukket fest for inviterede gæster, siger Jan-Petter Dahl.

- Hvad gør I rent praktisk, hvis Frank Løke dukker op?

- Det er ikke normalt at komme til en fest, hvor man ikke er inviteret. Hvis han gør det, håndterer vi det på det tidspunkt. Vi tager det, som det kommer.

- Frank Løke har reageret på, at I ikke har kontaktet ham personligt og informeret ham om, at han ikke er velkommen til finalefesten. Burde I have gjort det?

- Vi afsluttede vores samarbejde med Frank Løke for mange uger siden, siger Jan-Petter Dahl til Dagbladet.

Vis dette opslag på Instagram

Hyggelig at TV2 forteller meg igjennom deres nettsider at jeg ikke er invitert på finalefesten Jeg som hadde forberedt et skikkelig finalenummer Veldig hyggelig at de også forteller meg, at sangen som jeg lagde på en helg, som bare var ment som humor, og ble Norges mest avspilte Norske låt, 3 uker på rad på Spotify, ikke oppnådde den største suksessen, sveip for å lese Da skal jeg fortelle TV2, @jarlenakken og PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl at jeg trekker invitasjonen til julefesten den 26. desember Det blir ikke julebrus og mamma’s ribbe på dere, nei I tillegg vil jeg fortelle dere at «Skal Vi Danse”, «Skavlan” og «Senkveld, med Helene og Stian” ikke har oppnådd den største suksessenmen det vet dere kanskje Skavlan med 253.000 seereHan hadde vel ca 1 million i snitt når han var på NRK “Skal Vi Danse” 481.000 seereer langt unna smertegrensen på 600.000, og dette tatt i betrakning at “Stjernekamp” er ferdig, og at det normalt sett blir fler og fler seere mot slutten Og det “Nye” Senkveld sprenger vel ikke seertallene som Thomas og Harald gjorde Siden TV2 i samme artikkel ønsker å formidle at aldersforskjellen mellom @helenehima fra «Ex on the Beach» og meg er 16 år, vil jeg gjerne formidle at aldersforskjellen mellom Jarle Nakken og kona Birgitte Lund Nakken er 22............dagerog at Jan-Petter Dahl er skilt og har Tinder-profil Det er mulig jeg trekker sommerfest invitasjonen også Jarle og Jan, bare så dere vet det Det avhenger om dere betaler regningene deres eller ikke Det er mulig jeg dukker opp på finalefesten allikevel, siden man skal ikke tro på alt som står i mediene, spesielt ikke på TV2 #ubudnegjestersompresserseginnpåfester #hodermårulle #hvemharskyldenfordekatastrofaleseertallene #actionfrankloke #exonthebeach #actionfrank

Et opslag delt af Frank Løke (@actionfrankloke) den

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close