Nyheder18. september 2014

Frank Hvam til SE og HØR: Jeg er blevet gift

Komikeren har fået papir på sin bedre halvdel
Af af
Frank Hvam er blevet gift med sin Anja Farsig
Frank Hvam er blevet gift med sin Anja Farsig
 Foto: Claus PoulsenDe har været kærester i årevis og har to sønner sammen, men først for et par måneder siden blev Frank Hvam og filmklipperen Anja Farsig gift:

- Ja, det er rigtigt, at vi blev gift for et par måneder siden, indrømmeren komikeren over for SE og HØR i weekenden i forbindelse med Casper Christensens bryllup.

LÆS OGSÅ: Her er Casper og Isabels VANVITTIGE bryllupsgaver

LÆS OGSÅ: Casper og Isabels vilde bryllupsfest: Festede til kl. 05.00

LÆS OGSÅ: Frank Hvam ville skyde konen... med en harpun

- Vi har været sammen i så mange år, så der er ingen grund til at gøre et stort nummer ud af det, nedtonede den nygifte mand, der ikke er vild at snakke om sit privatliv.

- Det har I skjult godt, lød det spørgende fra SE og HØRs journalist.

- Ja, Anja fik det at vide i går. Jeg har selv været inde og lave papirere på rådhuset, jokede den 44-årige komiker, der var forlover ved Casper Christensens bryllup.

- Han er den person, jeg kender allerbedst, så han må vist være min bedste ven, sagde Casper Christensen om valget af Frank Hvam som forlover.

Mens Frank Hvams bryllup blev en privat affære, var Casper Christensens nærmest det stik modsatte. I hvert fald mødte utallige fotografer, journalister og nysgerrige op, da han sammen med sin Isabel Friis-Mikkelsen gik ud af Vor Frue Kirke i København efter vielsen.

Efterfølgende var der reception og champagne i komikerens natklub Sunday, hvor over 200 af parrets venner og bekendte lykønskede det nygifte par.

Sponsoreret indhold