Frank Hvam: Skovler penge ind

Frank Hvam har særdeles god grund til at smile

Frank Hvam har særdeles god grund til at smile

Foto: All Over

Det kan godt betale sig at få andre til at grine. De, der er rigtig gode til det, tjener i hvert fald styrtende med summer.

Den bedst betalte komiker i Danmark er Frank Hvam, der i sidste regnskabsår tjente 4.987.650 kroner, skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Hvam chokerer igen

Tallet kan endda være endnu højere, for avisen har kun tjekket komikernes regnskaber i deres egne firmaer.

Således er Anders "Anden" Matthesens indtjening opgjort til godt 2 millioner kroner, men avisen mener, at "Anden" mindst har tjent 1,5 millioner på filmen "Sorte kugler", og den indgår f.eks. ikke i regnskabet.

Mick Øgendahl tjente også omkring 2 millioner i sidste regnskabsår, mens Casper Christensen er helt nede som nr. 4 med en indtjening på omkring 1 million kroner.

Læs også: Viser alt på filmplakater

Igen skal tallene dog tages med forbehold. Navne som Uffe Holm, Lars Hjortshøj og Jan Gintberg har eksempelvis ikke registreret nogen firmaer, og deres indtjening er derfor umulig at regne ud.

De ville sikkert også ligge højt på listen, men spørgsmålet er, om nogen komiker kan true Frank Hvam på indtjeningen. "Klovn - the Movie" har således premiere den 16. december, og mon ikke den også sikrer en ganske god økonomisk gevinst?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close