Frank Hvam: Butikstyv

Frank Hvam er helt åben omkring sit tyveri

Frank Hvam er helt åben omkring sit tyveri

Foto: Thomas Laursen

Frank Hvam gæstede onsdag morgen radioprogrammet Morgenhyrderne på Radio100fm og smed i den forbindelse lidt af en bombe.

Den sjove mand krængede sin sjæl ud og afslørede, at han - som voksen - har gjort sig til butikstyv ved at negle fra en dagligvarebutik.

Grunden til rapseriet forklarer Frank Hvam med, at han har levet på den rigtige side af loven hele sit liv.

- På et tidspunkt begyndte jeg at spekulere på: "Ville jeg egentlig egne mig som kriminel?"

Men i stedet for at nøjes med overvejelserne kastede komikeren sig direkte ud i kriminaliteten.

Stjal for 23,95

Rovet efter butikstyveriet er dog ikke det mest imponerende i verden. En brikjuice og en deodorant var alt, hvad Frank Hvam havde høstet under sit togt i butikken.

- Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville stjæle for mellem 30 og 100 kroner. Og da jeg kom ud, kunne jeg regne ud, at jeg havde stjålet for 23,95, konstaterede komikeren, som ikke var stolt af sin gerning og hurtigt afleverede byttet tilbage til butikken.

- Jeg havde jo stjålet. Det er der ingen undskyldning for - uanset hvad man kalder projektet - det er jo bare gement tyveri. Så jeg har selvfølgelig haft det lidt dårligt med det. Jeg skyldte butikken 23,95, så jeg besluttede mig for at aflevere tingene tilbage, fortalte "Klovn"-skuespilleren, som dog ikke nævnte over for butikken, at han selv var gerningsmanden.

Beskyldte andre for tyveriet

- Jeg havde ikke modet til at gøre det som mig selv. Jeg afleverede tingene selv, men jeg sagde bare ikke, at det var mig, der havde stjålet det. Jeg sagde, at det var nogle drenge, som jeg havde overmandet og taget tingene fra.

- Jeg vil ikke anbefale nogen at gøre det. Det var en meget, meget stressende oplevelse, erklærede Frank Hvam, som også selv er færdig som butikstyv.

- Jeg er ude af det kriminelle miljø. Den dør er lukket. Jeg kommer aldrig til at gøre det igen, forsikrede Frank Hvam, inden han forlod studiet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close