Nyheder22. november 2012

Frække Tandbørste-Christina: Sover alene

Christian Fuhlendorffs sengekammerat har god plads under dynen
Christina Bjørn nyder at kunen gøre, hvad hun har lyst til.
Christina Bjørn nyder at kunen gøre, hvad hun har lyst til.
 Foto: Thomas LaursenDen smukke Christina Bjørn, der fredag efter fredag hen over efteråret har kunnet opleves som den ene vært på DR1's "Husk lige tandbørsten", nyder i fulde drag singlelivet.

Knap nok var fredags-programmet skudt i gang, før brunetten afslørede, at hun havde smidt kæresten gennem mange år på porten. Dermed flyttede hun for første gang i sit liv helt alene ind i en lejlighed.

Tandbørste-værtinden: Er blevet single

- Jeg nyder det! For første gang kan jeg fuldstændig selv afgøre, hvad jeg vil have til aften, siger Christina Bjørn til seoghør.dk, da hun onsdag aften mødte op til premiere på "Out of Africa"-showet på Bremen i København.

Helt alene har radio- og TV-værten nu ikke været i sin lejlighed. SE og HØR kunne nemlig for nogle uger siden afsløre, at de to "Tandbørste"-værter overnattede sammen.

Christian Fuhlendorff: Er gået fra kæresten

- Ja, det er rigtigt, at Christian har sovet hos mig, siger Christina Bjørn, men vil ellers ikke nærmere ind på, om med-værten sov på sofaen eller i sengen.

Imidlertid vil de to kollegaer ikke kalde sig kærester.

- Nej, jeg er single, slår hun fast.

Christian Fuhlendorff og Christina Bjørn: Sammen i natten

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/274aa1fb4ddb4f0291b3987a5e19ed77.jpg


Otte fredage i træk stod Christian Fuhlendorff og Christina Bjørn på scenen sammen i "Husk lige tandbørsten". (Foto: Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold