Frække Irina: Kæreste med stjerne-dj

Man kan godt forstå, hvad det er, Morten \

Man kan godt forstå, hvad det er, Morten "Faustix" er faldet for.

Foto: Thomas LaursenFor ikke så lang tid siden erklærede den smukke diva og skønhed, Irina Babenko, at hun var forelsket til op over begge ører.

På det tidspunkt var den "Selvoptaget" (DR3), "Mig og min mor" (Kanal 4) og "Den halvnøgne sandhed" (Zulu)-aktuelle babe dog ikke klar til at fortælle, hvem hun var forelsket i. Men det er hun nu.

Seoghør.dk kan således afsløre, at Irinas kæreste er den kendte super-dj Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen.

Irina: Laura fra "Paradise Hotel" er fucked

Faustix er 24 år gammel og dermed to år yngre end sin frække muse. Men han har allerede oplevet mere, end de fleste gør på et helt liv.

Morten er således i musikbranchen en yderst respekteret dj og producer både i Danmark og i udlandet, og han har optrådt på de samme scener som bl.a. Tiësto og Rune RK (se plakat nedenfor).

Faustix står også bag adskillige pladeudgivelser og remixes for andre kunstnere herhjemme og rundt omkring i verden.

- Han er i Frankrig og spille lige pt. og jeg kan slet ikke undvære ham.. Jeg er jo megaforelsket. Vi har en sindssyg kemi sammen, og vi forstår hinandens livsstil - det er bare et perfekt match. Jeg er super lykkelig´, kvidrer dejlige Irina.

Tidligere har Irina dannet par med "Fristet"-kollegaen Kasper Johansen. Men i de seneste par år har megasilden været single. Lige indtil hun tilbage i december mødte sin nye flamme ...


Irina og hendes 24-årige kæreste, Morten. Nedenunder en plakat fra sommeren 2013, hvor han spillede under kunstnernavnet Faustix til en stor dance-event
ved siden af kæmpe navne som Rune RK, Tiësto og Hardwell. (Foto: Facebook og EDM Copenhagen).


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close