Nyheder11. januar 2012

Frække Ibi Støvings nye krop

Tv-værten har været i hænderne på fitness-guruen Lotte Arndal, og har fået figuren strammet op
Af af
Ibi Støving har kæmpet benhårdt i fitnesscenteret for at få kroppen trimmet
Ibi Støving har kæmpet benhårdt i fitnesscenteret for at få kroppen trimmet
 Foto: All Over

Det er normalt ikke den letteste opgave i verden at træne sin krop op til topform på få måneder, og det har det heller ikke været for Ibi Støving.

- Jeg har lige været på Lotte Arndahls bootcamp. Og det var sygt, men også fedt. Det var rigtig hårdt, for jeg trænede jo selv, fordi vi lavede ånderne på det tidspunkt i hele landet (TV3 Puls-programmet 'Ånderne vender tilbage', red.).

Så det var sådan, at jeg vadede ind hos FitnessDk i Aalborg og spurgte, om jeg lige kunne låne deres center for en dag, forklarer skønheden til Seoghør.dk på den røde løber.

Det er dog svært at forestille sig smukke Ibi Støving i en endnu tyndere udgave end vi er vant til. Det var heldigvis heller ikke målet, da den skønne tv-vært kastede sig i armene på kendis-træneren Arndahl, som tidligere både har formet Casper Christensen, Iben Hjejle og Mille Dinesen.

Læs også: Ibi: Det tænder jeg af på- Let's face it, jeg har været størrelse 36 hele mit liv, så hvis jeg skal blive mindre, skal jeg file mine hofter ned. Jeg var oppe i en 44, da jeg var gravid, men det er jo noget andet, forklarede hun.

For Ibi handlede turen hos Lotte mest om, at hun havde brug for at starte kroppen forfra, og det var præcis, hvad der skete.

Læs også: Ibi Støving: Gift i Vegas
- Det der med at tabe mig, var ikke mit umiddelbare mål. Men efter at jeg løb marathon og begyndte at cykle, fandt jeg ud af, at min indre ramme ikke var skide god.
Så mit primære mål var at få rettet op på det. Og så var der det psykiske i at holde sig i gang, som virkelig giver noget, smiler hun.

Sponsoreret indhold