Nyheder23. maj 2014

Frække Gustav: Onanerer over Skype

Reality-stjernen afslører, hvordan han holder liv i forholdet med sin nye kæreste
Gustav fortæller detaljeret om hvordan han holder liv i sit hel nye forhold
Gustav fortæller detaljeret om hvordan han holder liv i sit hel nye forhold
 Foto: All OverGustav er netop vendt hjem fra en tur til Chile, hvor han besøgte sin familie. Under ferien faldt han for en fyr ved navn Fellipe. Han blev så vild med den 22-årige, at de nu er kærester.

LÆS OGSÅ: Gustav gokker til Lyngvild

- Jeg har det rigtig godt og er rigtig glad for ham. Det er fantastisk det hele og måske kommer han her til Danmark til juli, siger Gustav med kælen stemme, men tilføjer med det sammen:

- Men nu må vi se, hvordan det kommer til at gå. Der er meget lang distance… Jeg er jo meget glad nu, men jeg ved ikke om - når der går noget tid - jeg kan nøjes med bare at wanke den af på Skype, lyder det bramfrit fra Gustav.

- Der skal lidt mere til. Hvis der går alt for lang tid før vi ses, bliver jeg nok nødt til at finde en ny, siger han og forklarer:

- Jeg har det med mænd som jeg har det med tyggegummi, ik? Når man tygger på det så mister det smagen efter noget tid, fniser han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/da0ec6a429f44fbba0d7b96171265318.jpg


Gustav Salinas tager en selfie med sin krop (Foto: G. Salinas/Instagram)

Og det er ikke kun distancen til Chile, der bekymrer reality-stjerne. Han har også fundet et andet hår i suppen.

- Vi havde lidt problemer i går fordi vi sad og diskuterede hvem der skal betale hans billet, når han skal herop. Jeg gider jo ikke være hans sugardaddy, vel? Jeg har jo altid tænkt, at jeg selv skulle have mig en sugardaddy, og så kan det jo ikke passe, at jeg selv skal blive det nu, siger han.

LÆS OGSÅ: Gustav raser over busbillet-priser

Hans nye kæreste arbejder som sygeplejerske og det er ikke noget, man bliver rig af i Chile. Men humørbomben Gustav, kan altid finde noget positivt i det meste.

- Det er jo godt, at han er sygeplejerske for så kan han give mig botox - så kan han sprøjte mig både i ansigtet og alle de andre steder, griner reality-stjernen.Sponsoreret indhold