Nyheder17. juli 2013

Fra klatretøs til fræk fodboldfrue

Se den vilde forvandling her

Fra klatretøs til fræk fodboldfrueMan kan ikke beskylde Julie Zangenberg for at spilde tiden. Siden hun i 2002 som 12-årig blev landskendt som Klatretøs, har hun både passet karrieren og mænget sig med de rigtig kendte i fritiden.

Dengang hun var kæreste med Mikael Wulff

Først delte hun i et par år dobbeltseng med komikeren Mikael Wulff, da hun blot var 21. Bagefter fik Rasmus Seebach for en kort bemærkning lov at flette fingre med den lille blondine, og senest er det den arbejdsløse Nicklas Bendtner, der fører sig frem som Danmarks svar på Posh n' Becks med den nu 24-årige Julie Zangenberg. Når der skal festes, sker det ikke med naboens datter, men derimod med popikonet Medina.

I mellemtiden er den petite blondine gået fra at være barnestjernet med stort smil og fødderne plantet solidt i et par Converser, til at vise trutmund og lade de lange stænger ende i et par møgdyre Louboutiner. Barmen er også vokset en smule ligesom håret er blevet lysere og længere. Når hun slider de røde løbere, er det som regel i designerkjoler, der smyger sig til den slanke krop.

Skuespilleren har også haft travlt med karrieren. Siden Klatretøsen har skuespilleren blandt andet medvirket i Viceværten og i satireprogrammet Live fra Bremen. Desuden har hun vist sin smukke krop frem i flere magasiner.

Julie Zangenberg som rødhåret

Sponsoreret indhold