Nyheder19. januar 2022

Forskere: Smør hovedbunden i wasabi og undgå at blive skaldet

Ifølge japanske forskere er der ingen grund til at kaste tusindvis af kroner efter dyre behandlinger eller transplantationer: Den bedste kur mod hårtab er wasabi!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_8_0.png
 (Arkivfoto: MEGA)

For nogle mænd er det deres værste mareridt: Tanken om at blive skaldet.

Derfor bruger tusindvis af mænd da også tusindvis af kroner på at undgå de skaldede pletter og plamager. Men spørger man japanske forskere, er der altså ingen grund til dyre behandlinger eller hårtransplantationer. For mirakelkuren er i dit lokale thaisupermarked.

Det bedste råd mod skaldethed er således wasabi, lyder det ifølge Unilad fra japanske forskere.

Der er tale om en undersøgelse fra 2017, hvor man undersøgte et aktivt stof, der findes i netop wasabien. Det kemiske stof hedder isosaponarin og skulle eftersigende have en positiv indvirkning på hårcellernes evne til at vokse.

Så ifølge de japanske forskere kan man altså med fordel aktivere hårvæksten ved at smøre wasabi ud over hovedbunden. Det lyder dog smertefuldt…

Desuden arbejder de pågældende forskere ifølge Unilad for wasabi-producenten Kinin, så deres råd skal måske tages med et gram salt. Men det er da et billigt forsøg, hvis du nu skulle få lyst til at prøve mirakelkuren…

Sponsoreret indhold