Nyheder5. april 2018

Forsanger i dansk band tabte håret under depression

Det danske band 'Blaue Blume' har aflyst alt, fordi forsangeren er ramt af voldsom depression
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/band-05042018.jpg
 Foto: All Over Press

Det danske band 'Blaue Blume' fra Kolding aflyser alle koncerter i overskuelig fremtid.

Det fremgår af bandets Facebookside.

Om bandet kommer ud at spille til sommer er også uvist.

Aflysningerne sker på en særdeles kedelig baggrund.

Bandets forsanger, Jonas Smith, har været ramt af svær depression, og han er endnu et stykke fra at være i en sådan forfatning, at han kan gribe mikrofonen foran et feststemt publikum ude på spillestederne.

Han fortæller selv åbent om depressionen på Facebook for at forklare bandets mange fans, hvorfor det er uvist, hvornår de igen kommer ud på koncertstederne.

- Det her føles underligt at skrive, men jeg skylder de af jer, der havde håbet på at se en Blaue Blume koncert til foråret eller henover sommeren, en forklaring.

- I starten af december sidste år, lige efter at have færdiggjort, hvad der forhåbentlig snart bliver vores næste album, befandt jeg mig dybt nede i en depression, indleder Jonas Smith. Depressionen havde voldsomme fysiske følger. - Mit hår faldt af i totter, mine ører genererede hylende overtoner til lyden af min egen vejrtrækning og jeg havde svære angstanfald. Af frygt for at skuffe, ikke mindst mig selv, ignorererede jeg de her symptomer på stress og fortsatte stædigt, indtil min krop gav efter og bogstaveligt talt faldt sammen, skriver han. Nu er der dog bedring at spore. - Jeg er så småt ved at få mit liv tilbage, men uanset hvor meget det brænder i mig for at stå på en scene og synge igen, er jeg nødsaget til at aflyse alt live aktivitet for en tid. Det ærgrer mig ubeskriveligt meget, men jeg ved, at det ikke kan være anderledes lige nu. Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt det her var noget jeg skulle dele, men efter lang tids overvejelse, kom jeg frem til, at der ikke er noget at skjule, skriver Jonas Smith. Han afslutter med en forhåbning om, at bandets fans byder Blaue Blume velkommen, når de igen er klar til at tage på landevejen - Det betyder så meget for os, at I lytter til vores musik og vi er inderligt taknemmelige for alle de gode oplevelser, vi har haft sammen som band. Vi håber I vil tage imod os igen, når vi vender stærkere tilbage. - Kh Jonas og Blaue Blume. Blaue Blume har tidligere spillet på både Smukfest, Roskilde Festival og den nyere Heartland Festival.

Sponsoreret indhold