Nyheder14. januar 2017

Forsanger brækkede benet under koncert i Odense - men spillede koncerten færdig

Forsangeren i metal-bandet Defecto kom galt afsted under en koncert i Odense torsdag aften. Forsangeren gled, brækkede en knogle i knæet – men fortsatte ”naturligvis” koncerten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.g0gh4r.jpg
 (Foto: All Over)

Det gik muligvis en smule for vildt for sig, da metal-bandet Defecto torsdag aften gav koncert på spillestedet Posten i Odense.

I hvert fald endte forsangeren, Nicklas Sonne, med et brækket ben og en tur på hospitalet.

Det skriver BT.

Forsangeren var så uheldig at glide på scenen, da bandet var nået til sang nummer to under koncerten.

- Jeg husker det, som om faldet tog 20 sekunder. Da jeg ser, hvordan knæet ser ud, tænker jeg først: 'AD', inden jeg tænker, at sådan skal det i hvert fald ikke sidde. Derefter var det 'fuck' og 'pis', og det var bare det værste, der kunne ske. Så fik jeg så selv hurtigt vredet det på plads igen, fortæller forsangeren til BT.

Et par tilkaldte ambulancefolk tilså den skadede forsanger, hvorefter det blev meldt ud, at koncerten var slut. Det kunne Nicklas Sonne dog ikke byde sine mange fans, så forsangeren fortsatte ufortrødent koncerten. Dog siddende på scenen med en ispose på det ømme knæ.

Efter koncerten kom metal-forsangeren på hospitalet, og her kunne lægerne konstatere, at Nicklas Sonnes knæ ikke bare var gået af led. Der var også et mindre brud på en knogle i knæet. Av.

Sponsoreret indhold