Nyheder31. januar 2024

Forret til 19 kroner: Nu følger restauranter trop

Det franske spisested Bouillon slog dørene op i efteråret 2023 med deres ultrabillige priser - og det har smittet af på flere konkurrenter
Madanmeldelse: Restaurant Bouillon på Frederiksberg
På Restaurant Bouillon på Frederiksberg kan du få en forret til blot 19 kroner og en hovedret til 79 kroner.
 Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Lige siden restaurant Bouillon åbnede på Frederiksberg tilbage i efteråret, har der været rift om reservationerne.

"God mad til billige penge i smukke lokaler" er restaurantens motto, og det har vist sig at være ganske populært.

For nu følger flere konkurrenter trop.

Restaurantøren Christian Puglisi, som står bag restauranterne Bæst og Mirabelle på Nørrebro, har nemlig valgt at sætte priserne ned. Det skriver Berlingske.

Det er dog ikke med sin gode vilje, at restaurantøren har valgt at sænke priserne. Han vil nemlig ikke gå på kompromos med kvaliteten.

- Jeg synes bestemt ikke, at det er en fed tendens, at du har steder som Bouillon osv., som giver folk, tror jeg, en forvredet idé om, hvor billigt du kan gøre noget. Det bliver lidt masseproduktion, og folk bruger det jo som sammenligning til andre restauranter. Hvad er det for et glas vin, du får til 39 kroner? Det ved vi jo alle sammen godt, siger han til mediet.

Men alligevel sænker han nu priserne i håbet om at lokke flere lokale gæster til i hverdagene.

Ejeren af restaurant Paesàno i Jægersborggade, Davide Laudato, har også valgt at gøre maden billigere.

Til Berlingske fortæller han, at han oplever en stor efterspørgsel på billigere mad. Og at sænke prisen har ifølge restauratøren ført til gladere kunder.

Sponsoreret indhold