Forlader kæresten til fordel for Emil Thorup

Thomas Skov Gaardsvig er i dag rejst til Kina

Thomas Skov Gaardsvig er i dag rejst til Kina

Foto: All OverNår nu man har en knaldsød kæreste, er det de færreste, der frivilligt vælger at forlade hende eller ham i flere uger af gangen. Men det er alligevel, hvad TV-værten Thomas Skov Gaardsvig har gjort.

- Skal undvære min søde kæreste i fem uger. Det har jeg aldrig prøvet før. Puha. Men det blir fandeme spændende, skriver han på facebook.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov skal giftes

Men selvom han lader sin udkårne blive hjemme i Danmark, rejser han ikke fra hende helt uden selskab. Emil Thorup, der ligesom Thomas Skov er TV-vært på DR, tager nemlig med på eventyr.

Det afslører den blonde herre med et billede af et tætpakket bagagerum, efter fulgt af denne tekst:

- 5 uger i Kina. Har vist lidt mere med end dig, @thomasskov.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov chokerer: I Seng med en mand


Thomas Skov fik kysset kæresten farvel i lufthavnen (Foto: Thomas Skov Gaardsvig, Facebook)

Og med opbakningen på på plads og farvelkys med kæresten klaret, satte de to sjove TV-værter tidligere i dag kursen mod Kina med en mellemlanding i Frankfurt.

Men selvom man skulle tro, at sådan et par celebre herre får lov at rejse med stil, ser det ikke helt sådan ud. Et billede af Emil Thorups fastklemte ben i flysædet afslører i hvert fald en umiddelbar mangel på komfort.

- Licensen går i hvert fald ikke til business class billetter. Sådan sidder jeg gerne de næste 17 timer, skriver Emil selv til flyfotoet.

LÆS OGSÅ: Av! Av! Av! Se Thomas og Emil "føde" på live-TV

Noget kunne tyde på, at Thomas Skov ikke kun tager til Asien for at få et par ugers fred fra fruentimmeret derhjemme, men for at filme et nyt TV-program på DR3.

I hvert fald bruger både han, Emil Thorup og andre af deres rejsekammerater hashtagget kridhvidikina, som let kunne være titlen på et program på DRs kanalernes frække lillebrors sendeflade.

LÆS OGSÅ:Emil Thorup: Jeg blev skruk


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close